est

Ουμανισμός vs Aριστοκρατία

Πολιτικά Σχόλια

Ένα χρόνο πριν, ο Daniel Estulin, συγγραφέας του βιβλίου «The True Story of the Bilderberg Group», προσκλήθηκε από τον Ιταλό Mario Borghezio. να μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το βιβλίο αυτό είναι ένα από τα πιο διαφωτιστικά που κυκλοφορούν για το ομολογουμένως «πιασάρικο» ζήτημα της Λέσχης.

Ένα χρόνο πριν, είμαστε βέβαιοι, δεν θα τα ακούγατε (και διαβάζατε) πολύ βολικά όλα τούτα, Για τον Μπαρόζο, τον Ρομπάι,τον Τρισέ, την «ιδεολογία της ONE WORLD COMPANY LIMITED». Και φυσικά τα όσα ανέφερε για την Ελλάδα.

Η συνέντευξη Τύπου του Estulin  στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2010:

«Κυρίες και κύριοι,
Είμαστε τώρα σε θέση να αλλάξουμε την ιστορία. Τελικά πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει μέλλον. Τώρα, ο κάποτε απογοητευμένος πληθυσμός που δεν είχε κανένα σκοπό, βγαίνει από τον παρατεταμένο λήθαργο του. Σε αυτό το γενικό ξύπνημα, οι άνθρωποι αρχίζουν να θέτουν τις σωστές ερωτήσεις. Δεν estείναι πλέον, «τι θα κερδίσω από αυτό;» αλλά «τι είναι σωστό;» Ένα διεθνές φαινόμενο ανταπόκρισης και αντίδρασης σε μια υπερβολικά αισθητή αντίληψη ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι καταδικασμένος σε καταστροφή, εάν εμείς οι άνθρωποι δεν κάνουμε κάτι για αυτό.
Έχω γράψει ένα βιβλίο για το θέμα της ομάδος Bilderberg. Το βιβλίο αυτό, κατά κάποιον τρόπο, έχει γίνει ο καταλύτης για ένα κίνημα σε όλο τον κόσμο. Τώρα, εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο, οπότε θα ήθελα να σας εξηγήσω τι είναι η Bilderberg και γιατί πρέπει να σταματηθεί.
Στον κόσμο της διεθνούς οικονομίας, υπάρχουν εκείνοι που κατευθύνουν τα γεγονότα και αυτοί που αντιδρούν στα γεγονότα. Ενώ η τελευταίοι είναι περισσότερο γνωστοί, και μεγαλύτεροι σε αριθμό, και φαινομενικά πιο ισχυροί, η πραγματική εξουσία ανήκει στους πρώτους. Στο κέντρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι η οικονομική ολιγαρχία που σήμερα εκπροσωπείται από την ομάδα Bilderberg.
Η οργάνωση της Bilderberg είναι δυναμική, υπό την έννοια ότι αλλάζει με την εποχή, απορροφά και επικαλύπτει νέα μέρη, ενώ απορρίπτει τα νεκρά μέρη. Τα μέλη έρχονται και παρέρχονται, αλλά το ίδιο το σύστημα δεν έχει αλλάξει. Είναι ένα αυτοδιαιωνιζόμενο σύστημα, ένας εικονικός ιστός αράχνης, όπου συμπλέκονται οικονομικά, πολιτικά, οικονομικά και βιομηχανικά συμφέροντα.
Τώρα, η Bilderberg δεν μια μυστική κοινωνία. Δεν είναι ένας κακός παντεπόπτης οφθαλμός. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι με παιδική φαντασία τους βλέπουν έτσι. Καμμία ομάδα ανθρώπων – και δεν με νοιάζει πόσο ισχυρή είναι – δεν κάθονται γύρω από το τραπέζι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, κρατώντας τα χέρια ο ένας του άλλου, κοιτάζοντας μια κρυστάλλινη σφαίρα, σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου.
Είναι συνάντηση ατόμων που εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία.
Δεν είναι Παγκόσμια Κυβέρνηση (OWG – One World Government) ή Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO – New World Order), όπως πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα. Αντίθετα, η ιδεολογία τους είναι «Ένας Κόσμος Α.Ε.» (ONE WORLD COMPANY LIMITED).
Πίσω στο 1968, σε μια συνάντηση Bilderberg στον Καναδά, ο George Ball, ο τότε Υφυπουργός Οικονομικών επί Κέννεντυ και Τζόνσον είπε: «Πού μπορεί να βρει κανείς, μια νόμιμη βάση για την εξουσία των διοικήσεων των εταιρειών να πάρουν αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν βαθιά την οικονομική ζωή των εθνών των οποίων οι κυβερνήσεις έχουν μόνο περιορισμένη ευθύνη;»
Η ιδέα πίσω από κάθε συνεδρίαση Bilderberg είναι να δημιουργήσουν αυτό που αυτοαποκαλούν την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΟΠΟΥ (THE ARISTOCRACY OF PURPOSE) μεταξύ της Ευρωπαικής και Βορειοαμερικανικής ελίτ, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης του πλανήτη. Με άλλα λόγια, η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου γιγαντιαίων καρτέλ, πιο ισχυρό από κάθε έθνος στη Γη, που προορίζεται για τον έλεγχο των αναγκών της ζωής του υπολοίπου της ανθρωπότητας, προφανώς από τη σκοπιά τους, για το δικό μας καλό και όφελος – της άπλυτης μάζας (THE GREAT UNWASHED) όπως μας αποκαλούν.
Τώρα, ο λόγος που οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι η Bilderberg και άλλες οργανώσεις που εργάζονται από κοινού, ασκούν τον έλεγχο στην παγκόσμια σκηνή, είναι ο δικός τους καρτεσιανός φανταστικός κόσμος, όπου οι μεμονωμένες προθέσεις ορισμένων ατόμων, και ΟΧΙ η δυναμική των κοινωνικών διεργασιών, διαμορφώνουν τον ρου της ιστορίας με την κίνηση των εξελισσόμενων ιδεών και των θεμάτων κατά τη διάρκεια διαδοχικών γενεών ακόμη και αιώνων.
Η Bilderberg είναι ένα μέσο που φέρνει κοντά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τα πιο ισχυρά και τα πιο επιθετικά οικονομικά συμφέροντα του κόσμου. Και αυτή τη στιγμή, είναι αυτός ο συνδυασμός, ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας.
Μπορούμε να συγχαρούμε όλοι τους εαυτούς μας για το ότι σήμερα, η Bilderberg έχει γίνει κεντρικό θέμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οχι επειδή τα εμπορικά ΜΜΕ θυμήθηκαν ξαφνικά την ευθύνη τους απέναντί μας, αλλά επειδή εμείς οι λαοί, τα έχουμε εξαναγκάσει σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, με το να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί και οι συρρικνωμένοι βασιλιάδες και βασίλισσές είναι μαριονέτες των ισχυρών δυνάμεων που εργάζονται στο παρασκήνιο.
Κάτι έχει συμβεί σε εμάς τους ανθρώπους, κατά τη διάρκεια αυτής της γενικής οικονομικής κατάρρευσης. Οι άνθρωποι γενικά έχουν καταληφθεί από κάτι που δεν είναι πάντα κατανοητό σε αυτούς. Αλλά, τους αναγκάζει να ενεργήσουν με συγκεκριμένο τρόπο, για το δικό τους συμφέρον. Αυτό κάνουν στην Ελλάδα. Αυτό κάνουν στην Ισπανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ονομάζεται ανθρωπιστική αρχή. Είναι σαν ένα παλιρροϊκό κίνημα να ήρθε σε εμάς και να ξέπλυνε τους φόβους μας. Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ύπαρξή τους απειλείται, έχασαν το φόβο τους, και η Bilderberg και άλλοι, το νοιώθουν.
Ίσως γι’αυτό σε μια πρόσφατη ομιλία του στο Συμβουλίο Εξωτερικών Σχέσεων, στο Μόντρεαλ, ο Zbigniew Brzezinski, ένας από τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής (TC – Τrilateral Commission), προειδοποίησε ότι μια «παγκόσμια πολιτική αφύπνιση», σε συνδυασμό με την φαγωμάρα μεταξύ των ελίτ, απειλεί να εκτροχιάσει την κίνηση προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Βλέπετε οι άνθρωποι σε αυτό το τραπέζι, προέρχονται από πολύ διαφορετικά ιδεολογικά και πολιτικά υπόβαθρα. Αυτό που μας ενώνει, ωστόσο, είναι ότι είμαστε όλοι πατριώτες. Και αυτοί που μας αντιτίθενται, όσοι εργάζονται για μυστικές κοινωνίες, που έχουν πωλήσει τα έθνη τους για μια λίβρα σάρκας, είναι προδότες. Όχι μόνο προδότες των λαών τους και των εθνών, αλλά και της ανθρωπότητας ως συνόλου.
Τώρα, το αντικείμενο της παρούσας Συνέντευξης Τύπους είναι «Bilderberg: Προς Έναν Κόσμο Α.Ε.»
Περίπου εξήμιση αιώνες πριν, η οικονομία της Ευρώπης, είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι γνωστή ως Ευρωπαική νέα περίοδος σκοταδισμού, η μεγαλύτερη οικονομική και δημογραφική κατάρρευση της Ευρώπης μετά την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια, στη μέση του 14ου αιώνα, μεγάλο μέρος της δύναμης της ολιγαρχίας αποσυντέθηκε απότομα . Αυτή η αποσύνθεση ξέσπασε από την ξαφνική αλυσιδωτή αντίδραση της χειρότερης χρηματοπιστωτικής φούσκας και κερδοσκοπίας χρέους στην ιστορία – μέχρι τώρα δηλαδή – όταν οι τραπεζικοί οίκοι Bardi και Peruzzi κατέρρευσαν. Αυτή η αποσύνθεση και κατάρρευση της φούσκας του Λομβαρδικού χρέους προκάλεσε την κατάρρευση της εξουσίας των ολιγαρχικών οικογενειών.
Τι σχέση έχει αυτό με τη Bilderberg;
Η σύγχρονη ιστορία αντικατέστησε τη μεσαιωνική ιστορία εκείνη τη στιγμή που θεσπίστηκαν τα θεσμικά όργανα που διάκρινουν τη σύγχρονη από τη μεσαιωνική ιστορία. Αυτό συνέβη πίσω στο 1439, στο Συμβούλιο της Φλωρεντίας. Ποια ήταν αυτά τα νέα όργανα;
1) Η αντίληψη του σύγχρονου εθνικού κράτους δημοκρατιών υπό την κυβέρνηση του φυσικού δικαίου.
2) Ο κεντρικός ρόλος στην προώθηση της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου με την εντολή που δόθηκε στην δημοκρατία.
Αυτά τα δύο ιδεώδη αντιπροσωπεύουν ένα καίριο επιχείρημα: η ύπαρξή τους ως θεσμικό μεσο, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης, άλλαξε τα πάντα σε όλη την ήπειρο, διότι αυτές οι θεσμικές αλλαγές αύξησαν το ποσοστό της ανάπτυξης κατά κεφαλήν και ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο (per-capita and per-square kilometre) του ανθρώπου πάνω στη φύση. Έτσι, κανένα έθνος δεν μπορούσε να έχει την πολυτέλεια να μην σημειώσει πρόοδο, για το φόβο ότι θα έμενε απελπιστικά πίσω.
Η πρώτη επιτυχία σημειώθηκε από το Γάλλο βασιλέα Λουδοβίκο 11ο, ο οποίος διπλασίασε το κατά κεφαλή εισόδημα της Γαλλίας, και νίκησε όλους τους εχθρούς της. Ο Λουδοβίκος πέτυχε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή δράση προσπαθειών για τη δημιουργία ενός έθνους-κράτους, σύμφωνα με το μοντέλο του, στην Αγγλία του Ερρίκου του 7ου και αλλού.
Μια άλλη βασική ιδέα που βγήκε από το Συμβούλιο της Φλωρεντίας, η οποία τέθηκε αργότερα σε εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η καθολική αρχή της γενικής ευημερίας, πάνω στην οποία όλες οι σύγχρονες πολιτισμένες κοινωνίες στηρίζονται.
Τώρα, ευημερία δεν σημαίνει ένας άχρηστος αλήτης να αράζει στον καναπέ, να τρώει πίτσα, να στάζει σάλια πάνω του, μπροστά στην τηλεόραση, ενώ περιμένει το επίδομα ανεργίας.
Είναι θέματα αθανασίας. Ποιός είναι ο σκοπός της ύπαρξης του ανθρώπου, και της κυβέρνησης; Είναι να παράσχει την ευημερία, για τις μελλοντικές γενεές της ανθρωπότητας. Να εξασφαλίσει την επιβίωσή μας ως είδος. Η αρχή της Γενικής Ευημερίας, όπως εκφράζεται στο προοίμιο του Ομοσπονδιακού Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι ο θεμελιώδης νόμος.
Λοιπόν, ποια είναι η σχέση με το σήμερα; Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια αυτοκρατορία. Αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση. Και πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι για να έχεις μια Αυτοκρατορία, χρειάζεσαι χρήματα. Έχετε όλοι ακούσει τη φράση – η Ελίτ του χρήματος. Αλλά το χρήμα, δεν είναι καθοριστικό του πλούτου και της οικονομίας. Το χρήμα δεν κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Το Χρήμα δεν έχει καμία εγγενή αξία.
Ο ανθρώπινος νους επηρεάζει την ανάπτυξη του πλανήτη. Έτσι μετριέται η ανθρωπότητα. Αυτή είναι η αληθινή έννοια της αθανασίας. Αυτό που μας χωρίζει από τα ζώα είναι η ικανότητά μας να ανακαλύψουμε τις καθολικές αρχές της φυσικής. Μας επιτρέπει να καινοτομούμε, και να βελτιώνουμε στη συνέχεια τις ζωές των ανθρώπων, αυξάνοντας τη δύναμη του ανθρώπου πάνω στη φύση.
Βλέπετε, αυτοί καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία σκόπιμα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. (Όταν) αυτό έγινε τον 14ο αιώνα : το 30% του πληθυσμού αφανίστηκε.
Αυτοκρατορία = αποσβολωμένοι άνθρωποι από κάτω. Θέλουν να καταστρέψουν τις γενεσιουργές δυνάμεις της λογικής.  ΜΗΔΕΝ  ανάπτυξη, ΜΗΔΕΝ πρόοδος. (…) 

Μεγάλη Ύφεση – μεταφορά του πλούτου. Η μεγάλη οικονομική κρίση δεν ήταν ένα γεγονός που αφανίσε τους καπιταλιστές των ΗΠΑ. Ήταν ένα γεγονός που έκανε τους πλούσιους ακόμη πλουσιότερους, μεταφέροντας τον πλούτο του λαού στα χέρια των ήδη πλουσίων. Έτσι η Bank of America αποκόμισε τα δισεκατομμύρια της μέσα από κατασχέσεις ακινήτων μεταξύ 1929 και 1937. Μην πιστέψετε ούτε ένα λεπτό ότι οι πλουσιότεροι από τους πλούσιους θα ζημιωθούν από την επικείμενη κατάρρευση. Οι μόνοι που θα ζημιωθούν είσαι εσύ κι εγώ.

Κοιτάξτε την Ελλάδα. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να ανατινάξουν το σύστημα, αντί να επιτρέψουν στην Ελλάδα να αναδιοργανώσει τα οικονομικά της. Επιβάλουν το ότι η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, ότι το ελληνικό χρέος πρέπει να στηριχτεί από την Ευρώπη. Αλλά το χρέος είναι άχρηστο. Είναι σκουπίδια, είναι χρήματα της monopoly. Έτσι, ζητώντας από την Ευρώπη, η οποία διέρχεται τη δική της κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, να απορροφήσει το χρέος το οποίο οι Έλληνες, δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν, σημαίνει πως πρόκειται, σίγουρα, να καταστρέψεις την Ευρώπη. Και αυτό γίνεται επίτηδες, γιατί κανείς, ακόμη και ο Barroso, – ο οποίος με όλο το σεβασμό αμφισβητείται διανοητικά – ή ο Trichet είναι τόσο ηλίθιος.
Ας απαλλαγούμε από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Ας τους απολύσουμε. Είναι αλήτες. Είναι άχρηστοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει τίποτα χρήσιμο στη ζωή τους. Ξεφορτωθείτε τον Barroso. Κόπηκε στην ιστορία στοMoM γυμνάσιο. Απαλλαγείτε από το «υγρό κουρέλι», Van Rumpey όχι επειδή είναι άχρηστος, αλλά επειδή είναι κακός και πολύ επικίνδυνος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντιπαθές, κοντό και κακό ανθρωπάκι ροκάνισε το δρόμο του στα έγκατα της εξουσίας.
Βλέπετε, πρόκειται για ζήτημα ηγεσίας και ζήτημα αθανασίας. Όλοι οι ηγέτες της κοινωνίας, ιδίως σε περιόδους κρίσης, προσεγγίζουν κατά προσέγγιση, ανάλογα στάνταρ. Άνθρωποι όπως οι κ. Barroso, Van Rumpey, Πρόεδρος της ΕΕ, κ. Jean Claude Juncker, Dominique Strauss-Kahn, ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν ηγέτες. Στην πραγματικότητα, μπορούν μετά βίας να θεωρηθούν άνθρωποι, από τη σκοπιά του ανθρώπου που εκπροσωπεί ένα μεγαλύτερο καλό, την ανθρωπότητα.
Τώρα, αυτό για το οποίο μιλάω δεν είναι ένα επιστημονικό πρόβλημα ή οικονομικό ζήτημα, αλλά μάλλον ένα θέμα ηθικής. Ένα ζήτημα της αθανασίας. Εμείς ως εθνικά κράτη, ως άνθρωποι του πλανήτη πιστεύουμε στο μέλλον της ανθρωπότητας; Και τι είδους μέλλον θα έχουμε 100 ή 200 χρόνια στο μέλλον; Τι περίπου 10.000 χρόνια από τώρα; Έχουμε το δικαίωμα να ονειρεύομαστε; Αν έχουμε μια αίσθηση του σκοπού της παρουσίας μας εδώ, οι κακοί δε μπορούν να κερδίσουν.
Για παράδειγμα, μας έχουν πει ότι το ευρώ πρέπει να σωθεί. Ότι η αποτυχία του ευρώ θα καταρρίψει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι ψέμα. Αντί για μια αδύναμη, δυσλειτουργική ευρωπαϊκή νομισματική ένωση, πάμε πίσω σε ανεξάρτητες δημοκρατίες κράτους-έθνους, την Ευρώπη των Πατρίδων.
Η πολιτιστική πολυμορφία δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της προόδου, για την ανθρωπότητα, αλλά ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έναντι της εξαφάνισης μας ως είδος. Μόλις γεννηθεί, μια έννοια κράτους-έθνους δεν πεθαίνει ποτέ! Περιμένει μόνο τους θαρραλέους ΚΑΙ υγιείς ανθρώπους να έρθουν στην άμυνα της και να τελειοποιήσει την ιδέα. Άρα λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε μια αδελφότητα των εθνών, των κυρίαρχων εθνών- ενωμένοι κάτω από ένα κοινό σκοπό για την ανθρωπότητα.

Μέχρι να μπορέσουμε να φέρουμε την ανθρωπότητα στην εποχή της λογικής, η ιστορία θα διαμορφωθεί, όχι από τη θέληση των μαζών της ανθρωπότητας, αλλά από λίγες χούφτες οι οποίοι, για τους σκοπούς του καλού ή του κακού, θα καθοδηγήσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας εν γένει ως αγέλες αγελάδων στρέφοντας τες προς και από το βοσκότοπο-και, ενίοτε, και στο σφαγείο.»

Μετάφραση

7 σκέψεις στο “Ουμανισμός vs Aριστοκρατία

 1. ΑΠ: Ουμανισμός vs Aριστοκρατία
  Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Μετά την τελευταία ανάρτηση φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέγραφες.

 2. νέα αρχή
  οφείλω να πω και εγώ ότι βίωσα την απογοήτευση του επίκουρου στο ποίημα του Καβάφη, αλλά… (και ζητώ ταπεινά συγνώμη για το σπαμ, μα είναι οι εποχές γεμάτες συγκίνηση) αντιπαραθέτω τον λόγο του Ελύτη στην απονομή του νόμπελ:

  «Εάν η γλώσσα αποτελούσε απλώς ένα μέσον επικοινωνίας, πρόβλημα δεν θα υπήρχε. Συμβαίνει όμως ν’ αποτελεί και εργαλείο μαγείας και φορέα ηθικών αξιών. Προσκτάται η γλώσσα στο μάκρος των αιώνων ένα ορισμένο ήθος. Και το ήθος αυτό γεννά υποχρεώσεις. Χωρίς να λησμονεί κανείς ότι στο μάκρος εικοσιπέντε αιώνων δεν υπήρξε ούτε ένας, επαναλαμβάνω ούτε ένας, που να μην γράφτηκε ποίηση στην ελληνική γλώσσα. Να τι είναι το μεγάλο βάρος παράδοσης που το όργανο αυτό σηκώνει. Το παρουσιάζει ανάγλυφα η νέα ελληνική ποίηση.»

  και όπως είπε και ένας άλλος εξαίσιος Έλληνας ποιητής «Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν’ αγωνίζεσαι, για την ειρήνη και για το δίκιο.»

  οπότε παρά την όποια στιγμιαία απογοήτευση, η μάχη συνεχίζεται.

  http://www.youtube.com/watch?v=tYEOD2SNL4s&feature=related

 3. ΑΠ: Ουμανισμός vs Aριστοκρατία
  Έχω την αίσθηση, ότι αντιμάχονται δύο επικοινωνιακά μέσα. Το χρήμα και ο Λόγος. Αν πάρουμε την σοβαρή απόφαση να στηρίξουμε το ανθρώπινο μέσο, τον λόγο, πράγμα που εσύ και αρκετοί άλλοι κάνετε με επιτυχία, αν τον στηρίξουμε με αρετή και τόλμη, τότε θα λάμψει η αλήθεια, θα επιστρέψει η δικαιοσύνη, θα κερδηθεί η αθανασία. Εν αρχή ην ο Λόγος…
  Σ’ ευχαριστώ που συνεχίζεις…

 4. ΑΠ: Ουμανισμός vs Aριστοκρατία
  Citigroup Inc. (C) and Bank of America Corp. (BAC) were the reigning champions of finance in 2006 as home prices peaked, leading the 10 biggest U.S. banks and brokerage firms to their best year ever with $104 billion of profits.
  By 2008, the housing market’s collapse forced those companies to take more than six times as much, $669 billion, in emergency loans from the U.S. Federal Reserve. The loans dwarfed the $160 billion in public bailouts the top 10 got from the U.S. Treasury, yet until now the full amounts have remained secret.

  [url]http://www.bloomberg.com/news/2011-08-21/wall-street-aristocracy-got-1-2-trillion-in-fed-s-secret-loans.html[/url]

 5. ΑΠ: Ουμανισμός vs Aριστοκρατία
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ..

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ «ΣΥΝΟΧΗ» , ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΪΣΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ «ΑΠΟΚΡΥΦΑ»

  ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ;

  1. ΑΠ: ΑΠ: Ουμανισμός vs Aριστοκρατία
   Όχι, απλά δεν κατάλαβες ότι το «άρθρο» είναι παράθεση μερών μιας συνέντευξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *